I AM PRESENCE Center

Meditació: Els codis de la riquesa

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Add to your order

círculo dorado

COMUNIDAD EL CÍRCULO DORADO

EL CÍRCULO DORADO ES TU COMUNIDAD PARA HACER EL CAMINO DE ASCENSION. 

Es una comunidad para apoyarte en profundizar la conexión con tu alma, acelerar tu crecimiento espiritual, evolucionar en todas las áreas de tu vida, acelerar tu transición a través de las diferentes etapas de evolución, acceder a profundas sanaciones y liberación de karma, encontrar la conexión con tu Ser Superior, conectar con una comunidad que tienen los mismos intereses, deseos, y que te apoyan a vivir una vida de crecimiento y plenitud.   

Recibirás guía sobre cómo sanar tu cuerpo y tu  mente, cómo manifestar relaciones equilibradas y más satisfactorias, cómo vivir en el flujo de abundancia, descubrir el propósito de tu vida,  liberar el sufrimiento y  las cargas del pasado.

Profundizar la conexión con el amor incondicional, sentir más armonía y equilibrio, acceder a estados expandidos de conciencia, acceder a revelaciones personales,  y mucho más.

ACCEDE A LA BIBLIOTECA DE CONTENIDO EN EL PORTAL DE LA COMUNIDAD  VALORADA EN MÁS DE 3000€

  • Prácticas diarias
  • Enseñanzas mensuales para profundizar la conexión con tu alma, acelerar tu crecimiento espiritual, evolucionar en todas las áreas de tu vida, acelerar tu transición hacia la nueva especie el Humano Divino
  • Meditaciones mensuales con profundas sanaciones y transmisiones energéticas 
  • Espacio para preguntas y respuestas
  • Contenedor energético para evolucionar en todas las áreas de tu vida.
  • Exclusivo para los miembros de la Comunidad, tendrás acceso a descuentos especiales en todas las formaciones que ofrecemos que permiten acelerar y  trabajar más profundamente en las áreas más especificas de crecimiento que necesitas.

 

EUR 222 per month

Order summary

activació codis riquesa

Meditació: Els codis de la riquesa

Aquesta transmissió porta els codis de l'energia de la Mare Còsmica que es graven en la intel·ligència cel·lular del teu cos. Si ets una dona s'anclaràn aquestes energies en el teu úter físic i si ets un home en el punt Hara o centre energètic.

Això et connectarà amb l'energia krística femenina que s'està descarregant per permetre portar aquests codis en aquesta dimensió. Una de les claus d'aquesta energia krística femenina, és ser capaç de manifestar a la realitat física, l'habilitat d'operar des dels principis femenins de fluir amb la vida, rendir-se sense resistir-se al que estàs experimentant, gestar nous projectes, creativitat, propostes, sincronitzar-te amb el que t'arriba, i manifestar de manera fàcil i fluida.

Aquests codis femenins de la Creació porten les freqüències i codis de la riquesa per activar en la teva consciència la capacitat de generar abundància, recursos i prosperitat.

Aquesta transmissió inclou un mandala que es va obrint amb els codis impregnats i codificats en el mandala perquè a mesura que vas escoltant la transmissió i et vas sintonitzant amb el mandala, vas incorporant aquests codis en el teu sistema energètic i així es vagin obrint i activant a dins teu.

Només amb una sola meditació ja hi va haver persones que van tenir resultats d'increment d'abundància. Com més repeteixis aquesta meditació, més resultats podràs obtenir.

Durant aquesta transmissió es fa una connexió amb Ixion que és el planeta que guarda els registres on la teva ànima va fer les promeses abans de la teva encarnació. La teva ànima va escollir viure certs reptes per assolir determinades etapes d'evolució que permetessin el teu màxim creixement en aquests temps sense precedents. En connectar-te amb Ixion, que guarda les memòries de la teva ànima, allibera aquestes promeses perquè recordis per quin motiu les vas escollir i les mantinguis.

També hi ha un poderós pont de llum entre Ixion i Ceres per accedir a les més elevades manifestacions de les promeses de la teva ànima perquè es manifestin en aquesta vida, que juntament amb la recepció dels codis de riquesa, et permetrà entrar en la màxima manifestació d'aquestes promeses.

Ceres et connecta amb el teu Jo Superior per anar més enllà de les teves limitacions i viure des del teu aspecte superior o Divina Presència.

També et connectaràs a la xarxa cristal·lina i les línies llei de la Terra, per rebre el corrent d'energia plasma i accedir a una major harmonia.

Aquesta transmissió es va gravar durant el solstici. Quan et sintonitzes amb les xarxes durant aquests temps, i et connectes amb les onades de llum plasma, aconsegueixes una més gran unificació de tots els aspectes fragmentats del teu Ser degut al dolor experimentat en el teu cos i en les memòries dels registres akàshics. Aconsegueixes una harmonia molt més gran i una unificació sense esforç.

Aquesta transmissió té efectes al llarg del temps. Et recomano que et prenguis el teu temps per integrar-la i assimilar-la en el teu cos energètic. Descansa, veu aigua i escolta el que el cos necessita. Com més repeteixes la meditació, més resultats n'obtindràs.

EUR 55
Total due EUR 55

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.